Back to basic weekend arrangement

Nieuw in ons aanbod is het Back to Basic arrangement. Dit arrangement staat volledig in het teken van teambuilding. De telefoons gaan uit en u bent 2 dagen met elkaar. Samen maken we er dan een onvergetelijk avontuur van!

We beginnen bij Camping de Kuilart met koffie of thee en Friese Koek. Tijdens de koffie verteld de schipper over zijn schip, het zeilen en geeft uw gasten ook instructies over veiligheid aan boord. Alle gasten ontvangen ook een reddingsvest.

Hierna hijsen we samen de zeilen en zetten koers naar het Heegermeer. Voor de lunch leggen we aan bij een klein eiland waar we onze goed gevulde picknickmand aan u meegeven. Na de lunch bouwen we met elkaar een grote legertent op. Als de tent staat en is ingericht is het tijd om iets actiefs te gaan doen. Bijvoorbeeld; fierljeppen of boerengolf. Ook waterskiën behoort tot een van de mogelijkheden. Na het actieve gedeelte is het tijd voor de borrel. Beerenburg en Friese worst zullen hier zeker niet ontbreken!

Het diner bereiden we met elkaar. Een heerlijk BBQ met diverse verse salades en biologisch vlees zit bij dit arrangement inbegrepen. Na het eten is het tijd om te ontspannen. Een aantal van uw gasten maken een mooi kampvuur en dan kunnen we genieten van sterke verhalen en nemen we de dag nog eens met elkaar door.
Slapen doen we aan boord! In een echte hangmat zoals men vroeger ook sliep brengen we de nacht door op het water. Dit doen we gewoon met z’n allen in het ruim van het skûtsje. Wanneer uw gasten ‘s ochtend ’s wakker worden zorgen wij voor een verse kop koffie en een heerlijk ontbijt.

Na het ontbijt ruimen we alles op en kunnen we indien uw gasten dit wensen nog een leuke activiteit ondernemen. Vervolgens zullen we terugvaren naar Koudum waar we helaas weer afscheid moeten nemen van u en uw gasten!

Vraag een offerte aan