Ontdek het échte zeilen!

Traditie en passie zijn de kernwoorden van ons bedrijf. Zeilen op een authentiek Fries skûtsje met een team van gepassioneerde zeilers. Dat is Zeilenmet.nl.

Nieuw dit jaar is het “back to basic” arrangement. Teambuilding, een weekend met vrienden of een vrijgezellenfeest? Voor elke groep maken wij een weekend op maat waarbij u overnacht op ons skûtsje en met elkaar een onvergetelijk avontuur beleefd.

Bijzonder is ook onze T-shirt service. Wij hebben een ludiek T-shirt ontworpen wat uw gasten gedurende het evenement kunnen dragen. Uiteraard is dit te personaliseren met de datum en de naam van uw bedrijf of vriendengroep. Aan het einde van de dag mogen uw gasten dit T-shirt gewoon mee naar huis nemen!

Naast onze zeilarrangementen bieden wij ook leuke activiteiten op de wal. Bijvoorbeeld; schieten met een echte handboog of fierljeppen over kleine slootjes. Ook boerengolf en diverse ludieke workshops behoren tot de mogelijkheden.

Al onze arrangementen hebben als vertrek en aankomst locatie camping de Kuilart in Koudum. Op de Kuilart kunt u gratis parkeren en indien gewenst reserveren wij voor u een kluisje wanneer u waardevolle spullen liever achterlaat. Wij beginnen de dag altijd met een kop koffie of thee met Friese koek. Tijdens de koffie krijgen uw gasten uitleg over het schip, het zeilen en nemen we de dag door. Uw gasten ontvangen een reddingsvest met een veiligheidsinstructie.

Ook de catering kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben altijd een koeltas met blikjes frisdrank bij ons. Wilt u eens iets anders met de lunch? Onze goed gevulde picknickmand staat dan voor u klaar! Heerlijk lunchen op een klein eiland of tussen de koeien. Eet u liever in een goed restaurant? Wij hebben in diverse restaurants onze eigen tafel. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor de lunch, ook het diner kunnen wij verzorgen. Of u nu wilt BBQ’en, een echt schippersmaal helemaal zelf wilt bereiden, of aan wal in luxe wilt dineren, Zeilenmet.nl helpt u graag met de keuze!

Vraag een offerte aan