zeilen sinds 1998

Over ons

Zeilenmet is een evenementenbureau uit het hart van Friesland. Wij bieden u de meest complete en aantrekkelijkste uitjes op en rond het water mede door onze jarenlange ervaring. Omdat Zeilenmet wordt gerund door enthousiaste zeilers, weten wij als geen ander hoe wij van uw uitje of evenement een onvergetelijke gebeurtenis moeten maken. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren verzorgen wij een onvergetelijke dag of weekend volledig op maat, afgestemd op uw wensen.

Aan het roer van Zeilenmet staan Stef Terpstra en Maaike van der Heiden. Beide geboren en getogen op en rond het water. Stef en Maaike hebben elkaar leren kennen op het CIOS sportcollege. Beiden hebben jarenlange zeilervaring en zijn goed bekend op de Friese Meren. Ook zijn ze gewend aan het begeleiden en enthousiasmeren van groepen. Organiseren zit hen in het bloed en ze zorgen er dan ook voor uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Stef begon zijn zeilcarrière op 11 jarige leeftijd. In de jaren die volgde leerde hij omgaan met alle soorten schepen. De passie voor het skûtsjesilen kwam toen hij 16 was. Toen hij zijn opleiding had afgerond wist hij meteen wat hij wilde, samen met zijn Maaike een eigen skûtsje. Naast het zeilen van groepen zeilt Stef ook als stuurman op een A-klasse skûtsje tijdens de IFKS.

Maaike begon haar zeilcarrière al als 10 jarige. Ze kan uitstekend overweg met alle soorten schepen en zeilen. Maaike is altijd op en rond het water te vinden en kent de Friese meren beter als geen ander. Samen met Steffen runt ze al geruime tijd Zeilenmet.nl en voor haar is geen zee te hoog.